Jag kan tycka att det är ganska mycket av en uppdelning idag där man antingen är ”hästtjej”, ”sporttjej”, ”partypingla” och så vidare. Det är liksom så att man nästan får förklara för folk att man kan gilla att vara ute i skogen, festa loss, träna och äta nyttigt plus äta skräp ibland, ha hundar och gilla att sminka sig.

Jag antar att det är på grund av att det är lättare att placera människor i fack om det är färre intressen man har och att placera in personer i fack gör livet enklare för oss, helt enkelt! Jag blir lite irriterad på det, men det är ingenting jag orkar bry mig så jättemycket om, men jag tycker att man ska prata om det för nuförtiden kan man känna att det här med att placera folk i fack känns lite ålderdomligt, eller hur?

Jag gillar att man bara kan vara en person som gillar olika saker och sedan behöver det inte vara mer med det! Mer sånt, tycker jag! Turligt nog så är det ju på det viset att det blir mer och mer öppet och mindre placeringar i fack bland oss yngre, så när de äldre generationerna inte har så mycket att säga till om å kommer det att förändras till det bättre!

Ett litet träningstips: Medicinboll!

Förutom hundar är träning en del av min vardag. Jag gillar främst funktionell träning som t.ex. core övningar. Jag brukar vara på gymmet 2-3 gånger i veckan och det är skitkul. Men det tar tid och kan va lite jobbigt att åka fram och tillbaka. Därför har jag letat lite efter bra träningsredskap att ha i hemmet. Mitt val föll på en medicinboll med handtag vilket är grymt effektivt för just core träning. Innan jag köpte medicinbollen var jag på gymmet säkert 5-6 gånger iveckan och nu slipper jag det för jag kan köra 2-3 pass hemma. Bara ett litet tips! 🙂

Ha det bra så hörs vi snart igen!

Partytjej javisst