När man har flera olika intressen så är det himla kul då det gör att man kan ha olika kompisar och olika platser att besöka från en dag till en annan. Jag trivs jättebra med att ha det på det här sättet och jag skulle nog bli galen om jag skulle umgås med bara ett av de gäng jag umgås med nu hela tiden. Jag gillar att det är så blandat och att varje intresse liksom har sitt gäng av vänner jag kan samlas omkring!

När det kommer till hundintresset så är det främst mina gamla barndomsvänner som delar det med mig, medan träningen är lite blandat från olika kompisgäng. Att festa och resa tillsammans med rätt personer har jag insett är väldigt viktigt för att man ska få det så bra och roligt som möjligt. Jag menar som så att även om man är goda vänner så innebär inte det att man är bra på att resa tillsammans, eller att man gillar att festa på samma ställen eller på samma sätt. Därför delar jag upp det lite och jag har många andra kompisar som gör på samma sätt, så det verkar ju vara ett ganska vinnande koncept!

Resa utan hund

Resa

När man har ett stort hundintresse som jag och när man är sådär löjligt förtjust i sina hundar så blir det väldigt lätt att man tramsar med dem och skämmer bort dem så in i bomben! Det är precis vad jag gör och det har jag lärt mig från när jag var liten, faktiskt. När vi hade vår hund som vi hade när jag var liten så var det så att vi skämde bort den allihop, men faktiskt så blev hon inte jobbig eller betedde sig som en bortskämd unge kan göra, utan hon var ändå trevlig att ha att göra med, så jag har använt samma uppfostring med mina egna hundar och det går jättebra!

Att ha ett intresse för att resa samtidigt som man har hund är inte alltid det allra enklaste, eftersom man ju måste vara ifrån dem varenda gång man ger sig iväg. Jag har faktiskt avstått från längre resor många gånger av kust den anledningen att jag tror att jag skulle längta ihjäl mig efter hundarna om jag var iväg under en längre tid, så det blir mest lite kortare resor för mig. Det är det dock värt då jag får komma hem till dem snabbt efter det att jag haft det kul på en resa!